Brasserie Floris

Brasserie Floris is gevestigd in het oude stationsgebouw van Lochem en hierdoor een unieke locatie voor een heerlijk diner of locatie voor een evenement. Onze menukaart biedt een variatie aan klassieke en eigentijdse gerechten voor het diner, voor bij de borrel, voor twee personen en voor grotere groepen.

Gelegen aan het Stationsplein van Lochem is de brasserie zeer goed bereikbaar. Ideaal voor even samenkomen en weer verder reizen, als je op de trein moet wachten of als je toe bent aan een pauze van één van de fietsroutes in de prachtige omgeving van Lochem. Maar ook vooral geliefd bij onze dorpsgenoten.

Brasserie Floris ligt op een steenworp afstand van Zutphen, Deventer en Hengelo (ov), aan het spoor tussen Zutphen en Goor. Perfect voor de treinreiziger dus en er is ruimvoldoende én gratis parkeergelegenheid.

Tot snel!

Arrangementen

  • Solextocht

    Snor met een Solex uit de Jaren ’60 door het buitengebied, tussen de weilanden en rustige weggetjes rondom brasserie Floris

Menu

  • Menu

    Onze menukaart biedt een variatie aan klassieke en eigentijdse gerechten voor de lunch, diner en voor bij de koffie en borrel.

Reserveer direct uw tafel

Reserveren

The best USA Beef

Brasserie Floris gaat alleen voor het beste rundvlees en werkt graag samen met Bonne Viande.

Zij halen namelijk hun rundvlees uit de Verenigde Staten: Premium Aberdeen Black. Niets is smaakvoller dan dit stukje vlees. Benieuwd? Hier lees je meer en kom snel proeven!

lees meer

Trouwplannen?

Gefeliciteerd!

Brasserie Floris is een officiële trouwlocatie van de Gemeente Lochem. Tegenwoordig is het niet meer verplicht om op het gemeentehuis te trouwen en Brasserie Floris leent zich uitstekend voor een mooie huwelijksdag. Wij zorgen ervoor dat jullie bruiloft van ja-woord tot feest en huwelijksnacht perfect geregeld is. Jullie hebben keuze uit diverse sfeervolle ruimtes om de huwelijksceremonie plaats te laten vinden. Natuurlijk kun je ook bij ons terecht voor een aansluitende receptie, diner, borrel en/of feest.

Interesse of vragen? Leuk, neem contact met onze eventmanager via: 0573-257325

Dinsdag & Woensdag: GAMBA DAG

Eén hele kilo gegrilde gamba’s om te pellen en samen te delen. En dat met een fles huiswijn voor

€ 49,50 voor twee personen!

Inclusief knoflook/citroen aioli, salade en frieten.

Buitenveranda

Kom genieten op onze gloednieuwe en sfeervolle veranda met heerlijke loungebanken en echte vuurhaarden. Overdekt, verwarmd en mooi aangekleed: je waant je even in Zuid-Frankrijk!

Neem contact op

Contact