Brasserie Floris

Brasserie Floris is gevestigd in het oude stationsgebouw van Lochem en hierdoor een unieke locatie voor een heerlijk diner of locatie voor een evenement. Onze menukaart biedt een variatie aan klassieke en eigentijdse gerechten voor het diner, voor bij de borrel, voor twee personen en voor grotere groepen.

Gelegen aan het Stationsplein van Lochem is de brasserie zeer goed bereikbaar. Ideaal voor even samenkomen en weer verder reizen, als je op de trein moet wachten of als je toe bent aan een pauze van één van de fietsroutes in de prachtige omgeving van Lochem. Maar ook vooral geliefd bij onze dorpsgenoten.

Brasserie Floris ligt op een steenworp afstand van Zutphen, Deventer en Hengelo (ov), aan het spoor tussen Zutphen en Goor. Perfect voor de treinreiziger dus en er is ruimvoldoende én gratis parkeergelegenheid.

Tot snel!

Arrangementen

  • Pubquiz

    De Pub quiz kan binnen en buiten gespeeld worden en is een zekere factor indien u niet van het weer afhankelijk wenst te zijn.

Menu

  • Menu

    Onze menukaart biedt een variatie aan klassieke en eigentijdse gerechten voor de lunch, diner en voor bij de koffie en borrel.

News

Reserveer direct uw tafel

Reserveren

Valentijnsmenu

Speciaal voor Valentijn kun je bij Brasserie Floris van 14 t/m 16 februari terecht voor een romantisch menu met voor-, hoofd- en nagerecht om te delen.

Het menu kost € 37,50 en zorgt gegarandeerd voor vlinders in de buik.

Reserveren is gewenst!

Trouwplannen?

Gefeliciteerd!

Brasserie Floris is een officiële trouwlocatie van de Gemeente Lochem. Tegenwoordig is het niet meer verplicht om op het gemeentehuis te trouwen en Brasserie Floris leent zich uitstekend voor een mooie huwelijksdag. Wij zorgen ervoor dat jullie bruiloft van ja-woord tot feest en huwelijksnacht perfect geregeld is. Jullie hebben keuze uit diverse sfeervolle ruimtes om de huwelijksceremonie plaats te laten vinden. Natuurlijk kun je ook bij ons terecht voor een aansluitende receptie, diner, borrel en/of feest.

Interesse of vragen? Leuk, neem contact met onze eventmanager via: 0573-257325

Dinsdag & Woensdag: GAMBA DAG

Eén hele kilo gegrilde gamba’s om te pellen en samen te delen. En dat met een fles huiswijn voor

€ 49,50 voor twee personen!

Inclusief knoflook/citroen aioli, salade en frieten.

Buitenveranda

Kom genieten op onze gloednieuwe en sfeervolle veranda met heerlijke loungebanken en echte vuurhaarden. Overdekt, verwarmd en mooi aangekleed: je waant je even in Zuid-Frankrijk!

Neem contact op

Contact