The best USA Beef

Raised in the American Heartland

Rechtstreeks uit Kansas, de maisschuur van de USA en het hart van de Amerikaanse BBQ-cultuur, komt ons USA Beef. Speciale voeding met de beste mais zorgt voor een mooie marmering en zachte, malse smaak van het vlees.

Voor smakelijk graangevoerd rund van constante en hoge kwaliteit uit de USA werken we samen met Bonne Viande, Jan van Zandbergen en National Beef®. National Beef behoort tot de grootste rundvleesverwerkers in de USA en heeft duidelijke afspraken met alle partijen in de keten om kwaliteit en voedselveiligheid te waarborgen. Onze partners importeren voor onze gasten Black Angus Beef en Midwestern Beef. 

Corn-fed

Het ras is grotendeels bepalend voor de smaak. Black Angus is een van de smakelijkste rundrassen ter wereld! Je kunt kiezen uit vlees van 100% Black Angus rund (Black Angus Beef) of van een crossbreed (Midwestern Beef). Daarnaast spelen activiteit en voeding een belangrijke rol. Alle runderen van National Beef leven op de uitgestrekte vlaktes, hebben alle ruimte en voldoende beweging.

Minimaal 120 dagen voor de slacht krijgen de runderen een uitgebalanceerde voeding met mais in de hoofdrol. Corn-fed leidt tot een zachte smaak en komt de fijne marmering van het vlees nog eens extra ten goede.

National Beef geeft op innovatieve wijze invulling aan voedselveiligheid. Ze begrijpt dat deze factor van essentieel belang is. Daarom gaat National Beef op dit gebied verder dan de standaarden die worden vereist. Zo werkt het met een BioLogic® Food Safety System. Volledige traceerbaarheid van het product maakt onderdeel uit van het programma. Uiteraard is het vlees vrij van hormonen. Alle medewerkers, door de hele keten, zijn toegewijd aan het leveren van vlees dat voldoet aan de hoogste veiligheidsnormen.

Quality

National Beef beschikt over een eigen Vision Scan Grading. Door middel van geavanceerde elektronische apparaten wordt onmiddellijk nauwkeurige objectieve informatie verkregen over het karkas. Zo kan National Beef heldere, gestandaardiseerde productspecificaties leveren aan de markt.

De USA kent een speciaal waarderingssysteem (USDA) waarbij kenmerken als malsheid, smaak en marmering van vlees worden te bepaald. Er zijn drie kwaliteitsgradaties: Prime grade, Choice grade en Select grade. Alleen het beste voor onze gasten!


Deel deze pagina

Reserveer direct uw tafel

Reserveren